Profile
Join date: Feb 15, 2022
About

Hoe verander je de weergavetaal van je Hotmail-account?


Hotmail-gebruikers kunnen soms problemen ondervinden bij het afhandelen van hun Hotmail-account in de standaardtaal. Door dit te begrijpen, heeft Hotmail de functie voor taalinstellingen geïntroduceerd. Met deze functie kunnen gebruikers hun weergavetaal wijzigen. In dit artikel zullen we u door de stappen leiden die u helpen bij het aanpassen van de weergavetaal van uw Hotmail-account. Daarnaast zijn er nog vele andere functies die gebruikers helpen hun Hotmail-account te personaliseren. Neem voor meer informatie over deze functies contact op met Hotmail-ondersteuningsexperts met behulp van Hotmail Bellen Nummer.


Stappen om de weergavetaal van uw Hotmail-account te wijzigen:


1. Start de Microsoft Edge-browser op uw apparaat en ga naar de Hotmail-aanmeldingspagina.

2. Ga naar uw Hotmail-account en klik op het tandwielpictogram.

3. Selecteer Bekijk alle instellingen in het vervolgkeuzemenu.

4. Je komt op de instellingenpagina die standaard voor het mailtabblad wordt geselecteerd.

5. Selecteer het tabblad Algemeen en klik op de vervolgkeuzebalk onder het taalgedeelte.

6. Kies nu een taal die u als weergavetaal wilt gebruiken.

7. Klik op de knop Opslaan in de rechterbenedenhoek van uw scherm.

8. U kunt nu uw display in de geselecteerde taal zien.


Opmerking: u kunt alleen naadloos toegang krijgen tot Hotmail-services als uw browser is bijgewerkt naar de nieuwste versie.


Door de bovenstaande stappen te volgen, kunt u de weergavetaal van uw Hotmail-account op elk moment wijzigen. Als u getuige bent van fouten wanneer u probeert wijzigingen aan te brengen in de instellingen van uw Hotmail-account, raak dan niet in paniek, onze experts zullen u helpen. Ping ze gewoon met bellen Hotmail Telefoonnummer en leg je problemen uit. Hotmail-klantenservice-experts zullen u probleemspecifieke oplossingen aanreiken waarmee u probleemloos al uw Hotmail-problemen kunt oplossen. Hotmail technische ondersteuningsexperts bieden 24/7 assistentie aan hun klanten. Neem in geval van beveiligingsproblemen contact op met experts door gebruik te maken van ons hulplijnnummer.

James Brown
More actions